FGA, gazda IFIGS în Octombrie 2018

Fondul de garantare a asiguraților, în cooperare cu Comisia pentru politică economică, reformă și privatizare a Camerei Deputaților, va găzdui Conferința Internațională a Forumului Internațional al Schemelor de Garantare în Asigurări (IFIGS). Evenimentul va avea loc în data de 11 Octombrie 2018, în București, la Palatul Parlamentului și va reuni reprezentanți importanți ai industriei de asigurări, la nivel global.

Printre invitați se numără atât reprezentanți ai Schemelor de Garantare în Asigurări, membre IFIGS, cât și membri din conducerea principalelor instituții europene, in domeniu.

A 5-a întâlnire anuală a IFIGS are ca teme principale de discuție:

* Perspectivele de viitor ale schemelor de garantare în contextul global și armonizarea cadrului legislativ transfrontalier.

* Schemele de garantare în domeniul asigurărilor în contextul riscului de contagiune; Măsuri de redresare și rezoluție.

* Promovarea educației financiare pentru consumatorii de produse de asigurare.

Forumul Internațional al Schemelor de Garantare în Asigurări a fost creat, prin asocierea unor scheme de garantare la nivel mondial, drept o platformă pentru facilitarea și promovarea cooperării internaționale între schemele de garantare și alte entități interesate în protecția deținătorilor de polițe de asigurare.

Comentariile sunt închise.